Jugant a… EVER EARTH

30 Octubre 2010
0

Avui us porto una marca de joguines que per damunt de tot té com a principis bàsics: la sostenibilitat, la cura i respecte pel medi ambient, la simplicitat i seguretat dels seus productes, i el bon tracte cap als seus treballadors. Tot això ho aconsegueixen des de fa 45 anys, quan va ser creada aquesta fàbrica de joguines. La marca en qüestió s’anomena Ever Earth i fou creada al Regne Unit.

Joguines que es diferencien de la resta per estar fabricades amb fusta que prové de vivers certificats pel Consell de Maneig Forestal; pintures a base d’aigua i no d’elements acrílics, que resulten molt més tòxics; i envasos creats a partir de materials reciclats. Aquesta cultura ecològica és evident que es reflecteix en els seus productes, que a més d’haver aconseguit diversos premis, són joguines educatives, boniques i ben dissenyades. Se’n pot demanar alguna cosa més?



Comentaris

Deixa la teva opinió