Explica'm… CONTES DE GRIMM, ANDERSEN, PERRAULT

31 Octubre 2010
0

CONTES DE GRIMM, ANDERSEN, PERRAULT, Adap. Pau- Joan Hernàndez, Il·l. Ximena Maier, Editorial Baula (2010) –>Aquest és un recull de contes preciós editat per Baula que recupera en certa manera, l’essència dels famosos Mil Anys de Contes. Aquesta vegada però, el recull inclou contes dels germans Grimm, Andersen i Perrault. Estan separats per autors, i a l’inici de cada conte apareix la durada, els personatges i l’espai. Els contes que hi podem trobar dels tres són els més famosos i coneguts.

Del sempre genial Hans Christian Andersen trobem: L’Aneguet lleig, La princesa i el pèsol, El vestit nou de l’emperador, El soldadet de plom, El ninot de neu, La nena dels llumins, Els Cignes salvatges, La sireneta i La Ditona.

Dels germans Grimm hi són: Blancaneu, Hansel i Gretel, El sastre valent, La Bella dorment, La Caputxeta Vermella, El llop i les set cabretes, ELs músics de Bremen i Cigronet.

Per acabar de Perrault en tenim: El gat amb botes, El petit polzet, Riquet el del Plomall, Pell d’ase, Barbablava i La Ventafocs.

Un recull sens dubte indispensable per tenir a totes les prestatgeries d’escoles i famílies.Comentaris

Deixa la teva opinió