El Trompeta navega per… BENJAMIN LACOMBE

14 Novembre 2010
0

Benjamin Lacombe és un d’aquells il·lustradors que no deixa indiferent a ningú, és un il·lustrador francès que s’ha fet molt popular a les nostres contrades arrel del seu Amants papallona. El seu estil és molt identificable i únic, i és que els seus personatges prenen tanta vida que sovint tens la sensació que sortiran del paper per convertir-se en personatges reals.

Perquè conegueu una miqueta més l’obra d0aquest autor, avui m’he decidit a portar-vos la seva web. en podeu trobar dues versions, la francesa i l’anglesa. Jo he passejat per les dues, que són pràcticament iguals, però que es diferencien en que a la versió francesa apareixen tots els títols que ha publicat en francès i en l’anglesa els que ha publicat en anglès i altres llengües. Tret d’això, la web té la mateixa estructura. Sobre un fons negre, cada pestanya ens porta una faceta diferent de la web. Podem trobar la home; els llibres, on apareixen tots els títols publicats amb una imatge i la seva ressenya; la galeria; la info, on apareix la biografia del jove autora francès; la botiga; les exposicions; el bloc; i per acabar els links.

Es tracta d’una web ben organitzada que ofereix les il·lustracions en un format força gran per tal de poder apreciar l’obra de l’autor.

Si encara no el coneixeu, ho heu de fer, i és que en Benjamin Lacombe és un dels grans de la il·lustració mundial, que en cadascuna de les seves obres es supera una mica més, i els resultats són fascinants i sorprenents. Molts l’han comparat amb la gran Rebecca Dautremer, però per mi les diferències resulten evidents, tot i que no podem negar que els dos tenen característiques comunes, i els dos estils em tenen francament fascinada.



Comentaris

Deixa la teva opinió