Els racons de… GONE WITH THE WIND

16 Novembre 2010
0

Avui us porto d’Amsterdam una botiga de joguines molt especial, es tracta de Gone with the wind, una jogueteria nascuda fa uns 14 anys a Leliegracht, cinc anys més tard es van mudar a un local més gran, on es troba la botiga a l’actualitat al carrer Vijzelstraat 22. Com a especial peculiaritat, podem dir que aquesta botiga té uns 100 mòbils per a infants i per adults penjats del seu sostre, que donen a la botiga un ambient màgic i especial.

Una botiga en la que podem trobar joguines de fusta, nines, bicicletes i tricicles per als més menuts, animals de peluix… Entre les marques que hi podem trobar destaquen: Kapla, Goki, Janod, Pintoy, I’m toy, Beleduc, simply for kids, Flensted Mobiles, Sevi, Collecta, Heimess, PlanToys…

En definitiva, una botiga per trobar el regal perfecte per als més menuts. Quan la vaig veure, vaig travessar el carrer per tal d’entrar-hi, i la veritat és que vaig sortir-ne enamorada d’unes quantes joguines i marques d’aquelles que tan m’agraden.

Us deixo amb la informació de l’adreça, horaris, fotografies, i per saber-ne una mica més, no dubteu en entrar a la seva web.

GONE WITH THE WIND

Vijzelstraat 22
1017 HK Amsterdam

Horaris

Dimarts a dissabte
10:00-18:00
Diumenge i dilluns
12:00-18:00Comentaris

Deixa la teva opinió