Els racons de… TINKERBELL

18 Novembre 2010
0

TinkerBell és una botiga de joguines d’Amsterdam que us enamorarà, de la mateixa manera que ho va fer amb mi. Ara us explicaré una miqueta més de la història d’aquesta petita i acollidora botiga.

L’any 1986 va néixer la botiga Belltree Toys & Games, que l’any 2002 va ser rebatejada amb el nom amb la que la coneixem actualment TinkerBell. Va néixer per la necessitat d’oferir joguines de qualitat per als més menuts, i així mica en mica és com s’ha anat obrint camí com una de les jogueteries més importants de la ciutat. Ofereixen la possibilitat de fer “Cistelles per al nadó”, i per Nadal compten amb grans descomptes i horaris més amplis per tal de poder fer les compres nadalenques. Compten amb uns 2000 productes de les millors marques, i tenen joguines per als més menuts de fusta i roba, fins a joguines per als nens més grans.

Una de les seves característiques principals, i potser un dels seus punts més forts és la seva localització. I és que es troba al bell mig de la bonica ciutat d’Amsterdam, a menys de 5 minuts caminant del Rijks Museum i de Leidseplein. Ara us deixo amb l’adreça exacta i horaris, així com amb algunes de les fotografies que hi vaig fer, si en voleu més informació no dubteu en entrar a la seva web.

TINKERBELL

Spiegelgracht 10, 1017 Amsterdam JR

Horaris

Dilluns 13.00 .- 18.00 hores.
De dimarts a dissabte 10.00-18.00h.
Obert tots els diumenges 12,00-17,00.Comentaris

Deixa la teva opinió