El Trompeta navega per… KIKKER VRIENDJES

21 Novembre 2010
0

En Kikker és un dels personatges per a infants més famós d’Holanda, creat pel genial Max Velthuijs, és una famosa grantoteta que acompanyada dels seus amics: la llebre, l’oca i el ratolí viuen innombrables aventures, que avui dia s’han transformat en famosos i fantàstics contes holandesos que han donat la volta al món. Cada aventura és un conte diferent, i cada història de la Kikker més divertida que l’anterior.

És per això que avui m’he animat a portar-vos la seva web. Una web destinada al public infantil on podem trobar de tot de la Kikker: des de jocs, a dibuixos per pintar, passant per la seva botiga, una explicació de qui és qui i fins i tot un club, que no dubta a felicitar-te el dia del teu aniversari amb un regal molt especial.

És una web per a nens i pares amb ganes de conèixer i descobrir a través del joc aquesta granota amb els seus famosos pantalonets curts a ratlles.Comentaris

Deixa la teva opinió