El Trompeta recomana… CONTES SILENCIOSOS

26 Novembre 2010
0

Avui en el Trompeta recomana us porto un sol conte pel simple fet de que és tan bonic, tan especial i tan diferent que no es pot classificar dins de cap grup. Així que, a veure si us agrada:

CONTES SILENCIOSOS, Benjamin Lacombe, Editorial Edelvives (2010) –> Cuentos silenciosos és la darrera novetat del sempre genial Benjamin Lacombe, aquesta vegada ens sorprèn amb un pop -up on en cada plana trobem una escena diferent dels contes clàssics de tota la vida. Des de la Ditona fins a l’Alícia al país de les Meravelles, passant per en Pinotxo, La Bella Dorment, en Peter Pan, en Barbablava o la Caputxeta vermella. Cada clàssic és un món  i cada món recreat en cada plana és millor que l’anterior. És un conte pels enamorats dels clàssics com jo, i per a tots aquells que sàpiguen apreciar un bon il·lustrador. Són fantàstiques il·lustracions amb uns pop-ups sorprenents.

Us enamorarà aquest conte, i el vídeo presentació encara és més fascinant.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZZl8FrujhhMComentaris

Deixa la teva opinió