El Trompeta navega per… NIJNTJE

28 Novembre 2010
0

Sota aquest nom tan estrany hi ha una conilleta molt famosa i coneguda arreu del món de la literatura infantil, la Nijntje, o el que és el mateix la Miffy en holandès, trobem aquest bonic personatge creat pel famós Dick Bruna i que té la seva pròpia web.

Aquesta web és una web fantàstica per als menuts enamorats d’aquest personatge i pel pares que vulguin compartir amb ells una estona divertida i entretinguda. És una web sonora, i és que gran part del seu contingut es pot escoltar, i per a mi té dues parts molt diferenciades.

Per una banda, trobem una part més per a pares i informativa sobre el personatge, i per altra la part més per a nens. Ara us en faré cinc cèntims de tot plegat.

A la part superior de la web podem trobar diversos apartats:

– Història: en aquesta part podem trobar en forma cronològica tots els fets i llibres que han sorgit amb el pas del temps entorn aquest personatge, des del seu naixement a la seva darrera publicació.

– Amics: en aquesta part podem trobar una il·lustració molt i molt bonica, per la que et pots desplaçar i conèixer tots els personatges i amics que han aparegut alguna vegada en els contes de la Nijntje.

– Llibres: on apareixen les darreres publicacions

– Productes: aquí podem veure com van “caient” tota mena de productes i merxandatge que giren entorn a aquest personatge: roba, complements, jocs i joguines, peluixos…

– Notícies

– Extres: salvapantalles, postals…

A la part de baix i amb dibuixos trobem diversos apartats on apareixen diferents tipus de jocs i activitats: música, pintar, petits vídeos, trencaclosques, memoris… Tot plegat amb veu en holandès, de manera que es tracta no només d’una bona manera de conèixer la Nijntje sinó a més a més d’aprendre aquest idioma a través de paraules i expressions bàsiques.

Tota la web és igual que els contes de Nijntje, amb colors plans, línies gruixudes, i tot plegat sobre un fons blanc que li dóna l’equilibri i contrast perfecte tan famós en els contes d’en Dick Bruna, i que es fa palès en aquesta web. No dubteu en entrar-hi i tafanejar la web oficial d’aquest personatge.



Comentaris

Deixa la teva opinió