Els racons de… MIKADO

2 Desembre 2010
0

Mikado és una botiga especialitzada en joguines de fusta que vam descobrir passejant per l’Albert Cuypmarkt, i que consta amb moltes marques de joguines de qualitat pensades per sla més menuts fins la gent més gran. Tenen moltes joguines i molt diverses i entre les marques que podeu trobar hi destaquen: Simply for kids, Pintoys, Schleich-S i Brio.

L’encant especial que vaig trobar a aquesta botiga és que tot i trobar-se en un lloc amb un gran atractiu turístic ha sabut mantenir la seva identitat i la seva manera d’entendre el món de les joguines. Així que no dubteu si algun dia us acosteu a Amsterdam passejar pel gran Albert Cuypmarkt on totes les botigues surten al carrer, i una d’elles aquesta.

Ara us deixo amb l’adreça, horaris i fotografies, i si en voleu saber una mica més, no dubteu en entrar a la seva web.

Mikado speelgoed en kadoartikelen
Albert Cuypstraat 256
1073 BR Amsterdam

Horaris

De dilluns a dissabte de 10 a 17hComentaris

Deixa la teva opinió