El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ EL QUE AGRADA A EN GUS

3 Desembre 2010
0

Avui les recomanacions que us porto són quatre títols que formen part d’una mateixa col·lecció: “El que agrada a en Gus”, una col·lecció per a primers lectors que a més de llegir, els agradi descobrir i conèixer a través de les imatges tot el que agrada a en Gus.

És una col·lecció amb fons blanc, dibuixos molt senzills i esquemàtics i on cada plana apareix molta informació i personatges diferents. Una espècie de “Wallie” però molt més senzill i per a nens més menuts. Al final de cada llibre, podem trobar una sèrie de preguntes, on se’ns demana que busquem algun personatge o animal que ha aparegut al conte, una peça de roba, un objecte…

Uns contes senzills i preciosos que ens permeten descobrir el món del Gus.

M’AGRADA LA GENT (1), Sebastián de la Serna, Editorial Baula (2010) –> En aquest conte en Gus ens descobreix que li agrada tota mena de gent, alts baixets, prims, grossos, rossos, morenos, castanys, blancs, negres, xinesos, indis… Tots aquests i molts més apareixen en un conte en que descobrim tot la gent que li agrada a en Gus.


M’AGRADA LA NATURA (2), Sebastián de la Serna, Editorial Baula (2010) –> Aquesta vegada ens allunyem de les persones per conèixer que en Gus és un enamorat de la natura, de l’hivern, l’estiu, la tardor o la primavera. Estima els animals salvatges, domèstics, de granja de bosc, els peixos i els ocells. I és que és un conte perfecte, igual que la resta, per aprendre un munt de vocabulari.

M’AGRADA SER AQUÍ (3), Sebastián de la Serna, Editorial Baula (2010) –> En aquest volum hi ha tots els llocs on li agrada estar en Gus, des del seu bloc de pisos al mig de la ciutat, fins el camp o la platja. Llocs on com sempre està acompanyat dels seus amics.


M’AGRADA FER COSES (4), Sebastián de la Serna, Editorial Baula (2010) –> A en Gus li agrada jugar, ballar, riure i aprendre. Li agrada volar, anar d’excursió, fer surf i esquiar. Li agrada grimpar, no parar, no fer res, estimar, que l’estimin… en fi, a en Gus, que és molt espavilat li agrada fer el que ens agrada fer a tots: viure!



Comentaris

Deixa la teva opinió