Explica'm… CONTES CLÀSSICS PER SOMIAR

26 Desembre 2010
0

CONTES CLÀSSICS PER SOMIAR, Il·l. Macus Romero, Editorial Molino (2010) –> Avui us porto un recull de contes preciós, que m’ha agradat especialment, en la línia de Contes clàssics per sempre, apareix aquest nou recull de contes clàssics de l’Editorial Molino il·lustrat per una jove promesa del món de la il·lustració, amb un estil dolç i tendre.

Les il·lustracions són especialment boniques, una bonica sel·lecció dels contes de sempre revisats i preparats per ser explicats als més menuts. Els títols que inclou aquest recull són: La patufeta, Els follets sabaters, La llebre i la tortuga, La pastoreta i l’escura-xemeneies, En Pere i el llop, El ratolí de camp i el ratolí de ciutat, El rossinyol, El príncep gripau, La cigala i la formiga, Simbad el mariner, El molinet màgic, Les mongetes màgiques, Les dotze princeses ballarines.

Us deixo amb la imatge de la portada, i alguna de l’interior.Comentaris

Deixa la teva opinió