El Trompeta navega per… EL BAÚL DE LOS MONSTRUOS

27 Desembre 2010
0

Per fi després de molts mesos de projecte, i de força temps estant preparant-lo, surt a la venda per part d’Edicions Bromera un projecte del que ja us en vaig parlar amb anterioritat. Sota el nom de “El Baúl de los monstruos” s’edita aquesta col·lecció de contes terroríficament divertits sobre monstres de tota mena. Cadascun d’aquests contes il·lustrat per un il·lustrador diferent, tots ells de renom.

Es publicaran en una col·lecció de contes escrits en lletra lligada i força curts, i més endavant apareixeran publicats en format d’àlbum il·lustrat, lletra d’impremta i els relats complerts.

Però ara per ara, ens podem quedar amb aquest format curt i en lletra lligada, una bona col·lecció amb il·lustradors com: Óscar T. Pérez, Fernando Falcone, Miguel Ángel Díez, Oriol Hernández, Rodrigo Luján, Pablo Tambuscio, Cecilia Varela, Mercè López, Pablo Zamboni i Pere Meján.

Pel que fa a la web d’aquest projecte, és una web molt vistosa, senzilla, navegable i molt be ambientada amb el tema de la por. Us deixo les captures de pantalla que he fet, a veure si us agrada.

Per acabar amb aquest post, us deixo amb el fantàstic vídeo que ha montat Óscar T. Pérez per a la publicació d’aquesta col·lecció.Comentaris

Deixa la teva opinió