El Trompeta a l'Exposició d'en Valentí Gubianas a Proa Espais

28 Desembre 2010
0

L’altre dia, pràcticament de casualitat, vaig passar per davant de La llibreria Proa, i vaig pensar: “tu havies de venir per aquí a veure alguna cosa…” I de sobte em vaig recordar del meu amic Valentí Gubianas, i que la seva exposició encara estaria a Proa Espais. Així que sense dubtar-ho i càmera en mà hi vaig entrar. Era una exposició petitona, amb pocs originals, i amb un estil d’en Valentí molt més personal i adult. No són les il·lustracions infantils a les que estem acostumats. Tot i així, em va semblar prou interessant. A la vegada, hi havia també una petita mostra de fotografies que estaven inspirades en imatges i personatges de conte.

Una estona d’allo més entretinguda que em va servir per conèixer una altra faceta d’en Valentí. Us deixo amb les imatges que hi vaig fer.Comentaris

Deixa la teva opinió