El conte de… EL REI DE LES AIGÜES

25 Gener 2011
0

Ha estat molt complicat, trobar una bona versió d’aquest conte, de fet al no ser gaire popular, no n’hi ha gaires de versions, i en la nostra llengua m’atreviria a dir que només en conec la que us porto avui, i és de fet, gràcies aquesta versió que em vaig interessar per saber una mica més d’aquesta història. A veure si us agrada:

EL REI DE LES AIGÜES, Il·l. Isaac Bosch, Editorial Combel, Col·lecció El cavall volador, Sèrie Galop –> No és la primera vegada que us parlo d’aquesta col·lecció, i tampoc d’aquesta sèrie, que està pensada per a nens que ja tenen un cert domini en la lectura. Aquesta vegada les il·lustracions de l’Isaac Bosch ens acosten la història del Rei de les Aigües i de com un pagès honrat va renunciar a quelcom que tot i ser més valuós no era seu.Comentaris

Deixa la teva opinió