Jugant a… OSTHEIMER

29 Gener 2011
0

Ostheimer és una marca de joguines de fusta fetes a mà alemanya. És potser una de les marques més curioses de les que us he descobert darrerament, i és que és fantàstica i original.

Especialitzats sobretot en figures de fusta d’animals i qualsevol personatge que us podeu imaginar amb colors naturals i dissenys creatius. Més que joguines, semblen autèntiques peces de museu o col·leccionisme. És com els “playmobils” però de fusta… També tenen mòbils, i alguna joguina d’estirar o empènyer; però destaquen sobretot per les seves col·leccions de figures.

Us en deixo una petita mostra en format d’imatges i en seguida entendreu perquè em van fascinar tant quan les vaig descobrir a Amsterdam. Si en voleu saber una mica més, no dubteu en visitar la seva web.Comentaris

Deixa la teva opinió