Explica'm… OGRES I GEGANTS

30 Gener 2011
0

OGRES I GEGANTS, Il·l. Glenda Sburelin, Col·lecció Contes Imprescindibles, Editorial Parramón –> No és la primera vegada que us porto un recull de contes d’aquesta editorial. Es tracta normalment de 7 o 8 històries d’una temàtica en concret i pensats per a nens. Però aquesta vegada el que m’ha fascinat d’aquest títol són les seves il·lustracions. I és que aquesta il·lustradora, guanyadora de nombrosos premis a la Fira de Bologna, ha fet un treball excel·lent amb les il·lustracions d’aquest bonic recull. Cal dir però, que la portada no fa gens de justícia a les il·lustracions que podem trobar al seu interior, que per mi i sense cap mena de dubtes, són molt millors.

Els contes que hi podem trobar són contes dedicats a aquests magnífics i enormes personatges: els gegants i ogres, sempre temuts i temibles, sempre fascinants i sorprenents. Els títols que hi apareixen són títols de renom universal, que us enumero a continuació:

L’Ogre Vermell que va plorar, El Gegant egoista, En Polzet i l’Ogre, En tàrtal, El combat dels Gegants, de tradició nòrdica, Ulisses i el gegant Polifem d’origen grec, i Les mongetes màgiques i l’Ogre d’Andersen.Comentaris

Deixa la teva opinió