El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ A TOCAR

25 Febrer 2011
0

Avui us porto una col·lecció molt maca pensada per als més menuts, que el servirà no només per anar enriquint els seus coneixements entorn els diversos temes que es tracten en cada conte, sinó que també els servirà per aguditzar el sentit del tacte, i és que com el nom de la col·lecció indica són contes que es poden tocar.

Són un format pensat per a nens a partir de 3 anys, i de moment la col·lecció compta amb tres títols:

A TOCAR DE LA GRANJA, Il·. Xavier Deneux, Editorial Combel –> Tots els que hem estat amb nens menuts sabem l’interès que els desperta el món dels animals, i potser els que els hi són més propers són els de la granja, perquè són els que veuen en els contes, els hi ensenyen a l’escola… Aquest llibre ajudarà als nens a poder-los conèixer més a fons, i a descobrir-ne algunes característiques que potser desconeixien. Podran conèixer amb detall, la vaca, el porc, el conill, les gallines… Alhora les il·lustracions de l’il·lustrador francès Xavier Deneux són d’una senzillesa i dolçor increïbles, que fan que sigui un conte que ve de gust mirar i tocar.

A TOCAR DE LA SABANA, Il·l. Xavier Deneux, Editorial Combel –> No ens allunyem gaire dels animals, però sí de l’indret on els podem trobar per tal de parlar aquesta vegada dels animals de la Sabana. Si els nens hem dit que els entusiasmen els animals de la granja, els de la sabana encara els fascinen més: el temut lleó, el gros elefant…

De nou en Xavier DEneux, ens porta unes boniques il·lustracions entorn aquest tema. Un format de contes que prové de França, de l’Editorial Milan i que ha traduït a la nostra llengua Combel.


A TOCAR DE L’ESPAI, Il·l. Benjamin Bécue, Editorial Combel –> Des del moment que els més menuts miren el cel per primera vegada i en descobreixen les estrelles, en volen saber moltíssimes coses més; i aquest és el conte indicat perquè les aprenguin. Un conte en el que podem trobar textures en relles de la lluna i de les òrbites dels planetes, que permetran descobrir als més menuts que hi ha més enllà de les estrelles que miren quan és de nit al cel.

Aquesta vegada, canviem d’il·lustrador, per trobar-nos amb Benjamin Bécue que tot i continuar amb la línia colorista de la col·lecció no té un estil potser tan dolç i senzill com en d’en Xavier Deneux, però resulta una mica més divertit i no tan infantil.Comentaris

Deixa la teva opinió