Jugant a… MY NATURAL

12 Març 2011
0

My Natural Toys és una marca de joguines ecològiques, no tòxiques, i respectuoses amb el medi ambient. Es tracta de peluixos fets de cotó natural sense blanquejar i totalment segurs per als més menuts. Pel que fa als colors d’aquests peluixos s’aconsegueixen amb tints naturals procedents de minerals.

My natural Toys és una marca de ninots de peluix que compta amb tres línies o col·leccions diferents:

BAMBOO COLLECTION –>Tots els productes d’aquesta col·lecció es caracteritzen per estar fets amb raió de bambú i tots els embalatges amb materials reciclats. D’aquesta col·lecció podem trobar animalons amb colors molt vius i divertits.

DR. SEUSS –>és una línia de peluixos basada amb els personatges creats pel Dr. Seuss en els seus llibres per a infants, evidentment seguint les línies bàsiques de treball d’aquesta marca. Peluixos divertits i simpàtics dels personatges creats pel Dr. Seuss.

JANE GOODALL WILD ANIMAL COLLECTION –> Un col·lecció de peluixos més realistes que prenen la forma d’animals salvatges. El nom d’aquesta col·lecció es deu a una col·laboració d’aquesta marca amb l’Institut Jane Goodall per tal de donar una part dels beneficis obtinguts amb la venta d’aquests productes a aquesta Institució que col·labora amb la preservació de la fauna salvatge arreu del món.

Uns productes ecològics, educatius, bonics i respectuosos amb el medi ambient. Si en voleu saber alguna coseta més, no ho dubteu i entreu a la seva web.



Comentaris

Deixa la teva opinió