Explica'm… CONTES MÀGICS DE LA MEDITERRÀNIA

13 Març 2011
0

CONTES MÀGICS DE LA MEDITERRÀNIA, Montserrat Cendra, Il·l. Begonya Molins, Editorial Farell (2011) –> Aquest conte es tracta d’un recull de 29 contes de la riba del Nord d’Àfrica, 29 històries la majoria d’elles del Magreb recollides per una autèntica experta en aquesta temàtica. Però no es tracten d’històries qualsevol, sinó que totes es caracteritzen per estar plenes de màgia. Tant màgia positiva com negativa. La màgia positiva ve propiciada pels genis, les gates, els arbres, els dracs… En cavni la negativa és més característica de les ogreses.

Els relats es poden dividir en cinc grans grups:

a) Un món ple de màgia

b) Ogres, ogresses i petits ogres

c) Contes d’animals

d) Contes amb valors

e) Amb un somriure als llavis.

Com sempre un recull de qualitat per explicar als enamorats dels contes.Comentaris

Deixa la teva opinió