El Trompeta recomana… CONTES DE MÓNS MÀGICS

25 Març 2011
0

Avui us porto contes de móns meravellosos, fantàstics, màgics, sorprenents, impossibles, divertits, originals. Móns irreals o potser móns que només existeixen en la nostra imaginació, móns tan sorprenents que semblen impossibles, però que potser existeixen més a prop del que imaginem.

AL FINAL, Silvia Nanclares, Il·l. Miguel Brieva, Editorial Kókinos –> Aquesta ñes la història d’una nena que perd les claus de casa, i plena de curiositat i valentia es decideix a descobrir un món ple de fantasia i màgia que l’envolta. Un món imaginari en el que podem trobar referències a: Alícia al País de les Meravelles, Pinotxo, Peter Pan. És un conte fantàstic i sorprenent amb un il·lustrador acostumat al món del còmic que ens mostra aquesta nova faceta en el món de l’àlbum il·lustrat.


ON ÉS LA MEVA GERMANA?, Sven Nordqvist, Editorial Flamboyant (Octubre 2010) –> Com pot un nen seguir a la seva germana si aquesta sempre acaba desapareixent a la recerca de móns nous i sorprenents? Ella no pot eviatr marxar per descobrir i conèixer diferents racons d’arreu del món. Vols acompanyar al seu germà en cada pàgina a intentar trobar la seva germana?

Aquest es tracta sobretot d’un conte per ser mirat, d’aquells en els que pots passar hores i hores descobrint-ne els detalls, contemplant cada imatge…

ELS FABRICANTS DE MUNTANYES, Alberto Pérez, Il·l. Jorge del Corral, Editorial Animallibres (Editorial Bromera al  País Valencià) –> Allà on els ignorants només veuen serralades vulgars, heu de saber que s’oculten gegants endormiscats. Gegants que, en els temps remots d’unicorns, olifants i dracs, es dedicaren a fabricar muntanyes. Us agradaria despertar-los i conèixer el seu ofici màgic?

És un conte preciós, una història fantàstica i sorprenent, amb uns personatges molt màgics que estic molt segura de que us encantarà descobrir tant com a mi.



Comentaris

Deixa la teva opinió