Manualitat pel Dia del Pare

27 Març 2011
0

Ja sabeu que això del Dia del Pare no em sembla quelcom gaire de celebrar, però a les escoles es té molta tradició a pensar i fer alguna manualitat per als pares. Aquest any estic força contenta de com ha quedat la que vaig preparar amb els meus nens, i us l’explico una micona per tal de que us en feu una idea. Es tracta d’una granota de cartolina, que té un bloc de notes i un llapis per prendre apunts. Els nens van punxar la silueta de la granota, li van enganxar la boca i els ulls, i amb la llengua enroscada hi vaig posar un llapis. Les potes de la granota, “aguanten” uns post-its per prendre apunts.

Ha quedat graciós i divertit, jo ara us deixo una imatge de la mostra que vaig preparar però sense el bloc de notes.Comentaris

Deixa la teva opinió