El Trompeta navega per… SHAUN TAN

29 Març 2011
0

Avui us porto una web que m’agrada molt especialment, es tracta de la de Shaun Tan, un il·lustrador internacional nascut a Austràlia i autor d’àlbums il·lustrats com: La cosa perduda, l’Arbre vermell, Els conills… La seva web és una web ben estructurada i divertida. Hi podem trobar moltes coses que ens permeten conèixer una miqueta més d’aquest il·lustrador, tan de la seva vida com del seu treball.

Hi podem trobar diversos apartats que ara us enumeraré: Sobre mi, biografia; àlbums il·lustrats, on trobem totes les publicacions de l’autor en aquest àmbit;   pel·lícules i teatre, on trobem tots els projectes en aquest àmbit de l’autor australià; pintures, on t’explica la inspiració de l’autor per fer les seves il·lustracions; projectes interessants; preguntes freqüents; notícies i comentaris.

Us deixo amb les captures de pantalla de la seva web, però sens dubte si voleu conèixer una mica més aquest autor, només cal que entreu a la seva web.Comentaris

Deixa la teva opinió