El Trompeta a Món Llibre 2011

12 Abril 2011
0

El dissabte al matí em vaig acostar, com ja s’ha convertit en una tradició anual a la Fira del Llibre Infantil Món Llibre. Hi havia un munt d’espais ja habituals, alguns de nous, i com sempre molts contes per veure i tafanejar.

Del que més interessant em va semblar són les exposicions que hi havia: L’espai del joves il·lustradors de Tantàgora, on vaig tenir el plaer de conèixer a en Pep Boatella, i veure les seves obres, i les dels quatre il·lustradors més que integraven l’exposició d’originals. Una altra exposició curiosa que hi havia, per a mitòmans d’Astèrix i Obèlix, era l’exposició: Astèrix, els arxius d’Albert Uderzo; una mostra que et permetia conèixer una micona més l’evolució soferta per aquests famosos personatges.

També vaig poder veure a en Taro Gomi que estava fent un taller amb els nens, el resultat del qual fou un mural immens i enorme fet amb les mans, els peus, pinzells i molta pintura. Vaig veure a més d’un nen i d’un papa sortir-ne ben tacat.Fins i tot, vaig veure l’il·lustre dibuixant barceloní Javier Mariscal interessant-se per l’obra de l’autor japonès.

En definitiva, Món Llibre continua sent un referent per donar a conèixer al literatura infantil a les famílies i és un espai per gaudir i passar-ho bé amb els més menuts.

Us deixo amb algunes de les imatges que hi vaig poder fer.



Comentaris

Deixa la teva opinió