XXVII SALÓ DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL

24 Abril 2011
0

Del 1 al 13 de Maig tindrà lloc el XXVII saló del Llibre Infantil i juvenil a Mollerussa, al Pavelló Firal (Av. del Canal s/n), un acte al que tots els enamorats de la literatura infantil i juvenil no hi podeu faltar.

El saló inclou exposicions, com per exemple la mostra “La nit”, sobre els misteris d’aquesta representats a la literatura (por a la foscor, nits màgiques, habitants de la nit); o l’exposició “El planetari viatger”, que acostarà els més petits al món de l’astronomia de la mà d’audiovisuals per contemplar els canvis del cel i seguir la translació dels planetes.

D’altra banda, durant el saló se celebraran lliuraments de premis, narració de contes, presentacions de llibres, conferències, jocs, titelles i venda de llibres. A més, es poden realitzar visites escolars al saló i cada dia els nens i nenes podran conèixer un escriptor o il·lustrador.

Si voleu conèixer, la seva programació, horaris, exposicions i monogràfics, entreu a la seva web, allà hi trobareu tota la informació que necessiteu.

Jo us deixo amb el cartell del Saló, i la informació de la mostra monogràfica sobre La Nit.

 Comentaris

Deixa la teva opinió