Neix LA TORTUGA CASIOPEA

28 Abril 2011
0

Aprofitant la coincidència amb Sant Jordi i la setmana del Llibre, neix una nova editorial, La Tortuga Casiopea, una editorial però que no neix amb el format convencional. Es tracta d’una nova editorial especialitzada en llibres de literatura infantil i juvenil en format digital.

L’objectiu de l’editorial és la d’aficionar als més menuts a la lectura en un dels àmbits en que actualment es senten més familiaritzats, com és l’àmbit digital.

La Tortuga Casiopea publicarà el seu primer títol el mes de maig: Les caputxes de la Caputxeta. I també a través de la seva web tindreu accés al catàleg de futurs títols que publicaran, un d’ells una versió del gran Pinotxo de Collidi.

Els llibres de La Tortuga Casiopea que es publicaran sempre en quatre idiomes (català, espanyol, anglès i portuguès) es distribuiran inicialment a través d’Apple Store com aplicacions per a iPad amb preus que oscil·laran entre els dos i els cinc euros. En els propes mesos l’editorial també té previst publicar les obres en format ePub o PDF per tal que els llibres es puguin descarregar i llegir en qualsevol suport.

Aquesta mena d’iniciatives semblen el futur dels nostres àlbums il·lustrats i és de fet, un autèntic repte per editors i autors d’oferir sempre productes de qualitat. Tot i que jo sóc, en certa manera, força nostàlgica i em costarà canviar el xip, i deixar d’obrir els contes i olorar el paper, tocar les pàgines…

En definitiva, una proposta interessantíssima, i des d’aquí els donem la benvinguda al món a La Tortuga Casiopea, i els hi desitgem que per molts anys i molts contes.

Si voleu més informació, no dubteu a entrar a la seva web, o mirar-vos la imatge que adjunto a continuació.

 Comentaris

Deixa la teva opinió