El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ TIME FOR A STORY

27 Maig 2011
0

Fa un parell de mesos o tres va veure la llum una nova col·lecció de l’editorial Combel, es tracta de Time for a story. Una col·lecció de contes en anglès pensats per als més menuts, amb l’objectiu de que aquests es familiaritzin amb aquesta llengua. Per fer-ho, Combel ha publicat sis títols, dos per a cada nivell. I és que cada conte específica quin nivell de dificultat té, 1, 2 o3. Fet que fa més fàcil l’elecció i tria dels contes en funció de l’edat i el nivell de l’infant. Es tracta d’aprendre paraules claus, i expressions bàsiques en anglès. A més, cada conte ve acompanyat d’un Cd, en el que apareix la història narrada en anglès i una cançó per ballar i cantar.

Els contes tenen poc text, il·lustracions molt explícites, són curts i no gaire extensos. Cada títol està il·lustrat per un il·lustrador diferent, tots ells de renom i amb un estil molt peculiar, que fan una moca seva, les històries que es presenten en aquesta col·lecció.

Us deixo amb les dades bibliogràfiques de cadascú dels títols publicats:

SWEETS, Anna Panisello i Estrella Ramón, Il·l. Marta Costa, Editorial Combel (2011)

MY NOSE, Anna Panisello i Estrella Ramón, Il·l. Paper Kids, Editorial Combel (2011)

IN LOVE, Anna Panisello i Estrella Ramón, Il·l. Óscar Julve, Editorial Combel (2011)

OINK, OINK!, Anna Panisello i Estrella Ramón, Il·l. Lluis Farré, Editorial Combel (2011)

MY SANDCASTLE, Anna Panisello i Estrella Ramón, Il·l. Àfrica Fanlo, Editorial Combel (2011)

DELICIOUS, Anna Panisello i Estrella Ramón, Il·l. María José Aoiz, Editorial Combel (2011)Comentaris

Deixa la teva opinió