Explica'm… SUPERHEROIS EN EMBOLICS

29 Maig 2011
0

SUPERHEROIS EN EMBOLICS, 10 CONTES PER DIBUIXAR SOMRIURES, Anna Laura Cantone, Editorial Parramón (2011) –> Ahir tafanejant per llibreries vaig trobar un recull de contes d’allò més divertit. Es tracta del darrer recull de contes publicat a les nostres contrades de la sempre genial Anna Laura Cantone. Els seus relats i dibuixos sempre tenen uns trets que els fan característics: són originals, divertits, i peculiars.

Aquesta vegada el recull de contes d’herois normals, herois com tu i com jo, i és que tots portem un superheroi a dins. Però a vegades, els nostres superherois particulars s’esfumen momentàniament… com quan ens fa por la foscor, quan ens fem una ferida o quan hem d’anar al metge… Però no patiu, que encara que a vegades no ho sembli, tots continuem tenint els nostres superpoders, i només cal deixar volar la nostra imaginació.

Històries genials i il·lustracions que encara ho són més.Comentaris

Deixa la teva opinió