Plantejant-me un canvi de feina

15 Juny 2011
0

Sé que potser aquesta entrada us semblarà una mica estranya, però aquest és el meu quart curs en el mateix centre i  pel curs vinent m’estic plantejant un canvi de feina, i he pensat que el Trompeta podria ser un bon lloc per tal de fer-vos saber el meu objectiu, ja que crec que hi ha mestres i escoles que em segueixen i potser els puc interessar com a docent.

Són cinc anys de mestra d’Educació Infantil, i considero que ja començo a tenir una experiència per a poder-me plantejar un canvi. El perquè d’aquest canvi és força clar, vull un nou projecte educatiu en el que poder creure i treballar. Actualment, hi estic a gust en el meu centre i hi tinc un contracte indefinit (aspecte una mica complicat en els temps que corren avui dia), i només canviaria d’escola en el cas de considerar el canvi com un pas endavant.

Crec en una escola on els infants són el més important, on els aprenentatges es duguin a terme de manera significativa. Una escola en la que es treballi per una formació integral de l’infant, no només des del punt de vista dels coneixements, sinó també una educació capaç de formar persones amb valors, creatives, justes i responsables, i fer-ho amb els mitjans pedagògics més adequats en cada moment. L’aprenentatge entès des de un ventall ampli de possibilitats: a través de racons, dels jocs, de l’experimentació, l’observació… En  tot aquest procés d’aprenentatge a l’educació infantil, no podem  oblidar la importància de la lectoescriptura, fonamental en aquestes edats. M’agradaria que la lectura fos significativa per als més menuts i que l’adquisició de conceptes matemàtics es dugui a terme des de la vessant més pràctica i significativa.

La meva experiència en el món dels contes i la literatura infantil crec que també podria ser un valor afegit a l’hora d’encaixar en un projecte educatiu on els valors i les tradicions de les nostres contrades són tan importants.

Si creieu que puc encaixar en el vostre projecte, no ho dubteu i envieu un correu al e-mail del Trompeta, que encantada estaré de respondre-us tot adjuntant-vos el meu currículum.

Moltíssimes gràcies!

 



Comentaris

Deixa la teva opinió