El Trompeta recomana… CONTES DE NENS AMB ULLERES

17 Juny 2011
0

Trobar contes de nens que portin ulleres és força complicat, i és que sovint és un tema al que no se li dóna gaire importància, però no podem oblidar que hi ha forces nens als que els hi costa posar-se les ulleres per primera vegada: es veuen lletjos, els fa vergonya, els fa por que els seus amics se’n riguin. És per això que avui us porto aquestes dues històries.

JAIME Y LAS GAFAS MÁGICAS, A. Zabalbeascoa, Il·l. Telmo Rodríguez, Editorial Blume –> A en Jaime fa poc que li han posat ulleres, però li fa vergonya portar-les a l’escola. Fins que un dia gràcies a que les porta aconsegueix trobar la mascota de la classe que s’havia perdut. També trobarà tota mena d’objectes perduts: gorres, bufandes, guants… És així com en Jaime descobreix que és capaç de veure coses que la resta no són capaços de veure. Veu tan bé i tan clar que es fa famós. Un dia fins i tot descobrirà quin nen està mentint i quin diu la veritat. És aleshores quan tothom pensa que les ulleres vermelles d’en Jaime són màgiques.

Una història molt bonica sobre un nen que aprèn a portar ulleres. Les il·lustracions estan fetes per en Telmo Rodríguez, un nen de 7 anys que ha donat vida a aquesta història.

PRINCESA BELINDA, Pam Calvert, Tuesday Mourning, Jaguar Ediciones (2010) –> A la princesa Belinda li encanta portar ulleres, però un bon dia, una altra princesa se’n riu d’ella i Belinda decideix no portar-ne. Això li portarà tota una sèrie de maldecaps. Podrà arribar al ball i ballar amb el seu príncep? Una història divertida sobre com es pot arribar a canviar la moda sense renunciar al teu propi estil.



Comentaris

Deixa la teva opinió