BRAVE

10 Juliol 2011
0

Pixar, Escòcia, Una princesa que s’enfronta al destí que han escollit per ella, aventura, valor, malefici, conte de fades… Tots aquests elements conformen la que serà la propera pel·lícula de Disney Pixar: BRAVE. I segons al meu parer si té tots aquests elements, estic convençuda que em fascinarà, per diversos motius: perquè m’encanten els contes de fades, les pel·lícules Pixar i Escòcia, i tot plegat resulta la combinació perfecte per portar-me al cinema. L’inconvenient, que haurem d’esperar fins l’estiu de l’any vinent per saber si tota aquesta combinació té un resultat tan bo com el que sembla en un inici.

Brave ens trasllada a Altes terres Escoceses per narrar-nos la història d’una intrèpida princesa disposada a no seguir el camí que han escollit per ella i trassar-se el seu propi destí. Per fer-ho, trencarà amb una tradició milenària que desencadenarà el caos i la fúria del reialme. Merida haurà de ser prou valenta per desfer un terrible malefici abans que sigui massa tard.

Kelly Macdonald, Kevin McKidd, Emma Thompson, Billy Connolly, Robbie Coltrane, Julie Walters i Craig Ferguson seran les veus dels personatges de la pel·lícula.

Dels personatges, us en parlaré ara:

Merida és la princesa protagonista de la història, pelroja i poca cosa però amb una habilitat sorprenent amb l’arc.

El Rei Fergus i la Reina Elinor són els pares de la nostra protagonista.

Lord MacGuffin, l’esquerp Lord Macintosh i el malhumorat Lord Dingwall són els senyors de les seves terres, els quals la princesa desafia en saltar-se les normes per les que es regeixen.

La Dona Sabia, es tracta d’un personatge excèntric i misteriós al qual Merida demana ajuda. Però quan ho fa se li concedeix un desig terrible.

 



Comentaris

Deixa la teva opinió