Bon estiu!

17 Juliol 2011
0

Ja fa unes quantes setmanes que em sento una mica inactiva amb el bloc, hi faig les seccions habituals, i la veritat és que no tinc gaire motivació per a posar-m’hi i anar fent articles. I és que ha arribat un punt que tinc la sensació que el Trompeta no té gaire cosa més a dir, que vaig a les llibreries i tinc la sensació que tots els contes que hi ha els he vist ja moltes vegades, que no hi ha àlbums nous, que hi ha el de sempre… No sé si serà la crisi, que fa que es publiqui menys, no sé si és que realment no estic buscant bé, o que necessito unes vacances, fer una pausa per tornar a agafar aire i energia.

Jo sóc de les que programo els articles del meu bloc amb temps, que preparo amb antelació tot i tinc la sensació que per les properes setmanes no estic preparant gaire res. No sé si haig de buscar seccions noves, si n’haig de rescatar alguna, o simplement frenar i publicar menys cosetes.

No m’he plantejat deixar aquest bloc, de fet és una de les meves més grans satisfaccions personals, però són cinc anys i estic en un moment que no sé cap on encaminar-lo. Així que he decidit parar una mica, com a mínim durant aquests mesos d’estiu, i el curs que ve, ja veurem.

El Trompeta, per primera vegada després de cinc anys s’agafa unes vacances, i només publicarà els articles setmanals de les recomanacions, que ja estan preparats, i espera encarar el futur amb il·lusió, noves idees i expectatives, i espero que hi sigueu allà per continuar fent una mica més gran aquest projecte.

Així que això, molt bon estiu i ens veiem al setembre!Comentaris

Deixa la teva opinió