El Trompeta navega per… EVA MONTANARI

19 Juliol 2011
0

Avui us porto una il·lustradora força curiosa, es tracta de l’Eva Montanari. És una il·lustradora i escriptora infantil italiana, que a més a més també fa escultures, pinta… En definitiva, una artista d’allò més polifacètica. Té diferents àmbits en el seu estil, i és que té un estil força canviant, que m’agrada més algunes vegades que altres. Té molt bones il·lustracions i un art peculiar.

Si la voleu conèixer una micona, feu una passejada per la seva web, hi podeu trobar els contes que ha publicat, les seves il·lustracions, les escultures, pintures, esbossos, una petita biografia, la seva bibliografia… En definitiva, tot el necessari per conèixer una miqueta més a aquesta autora.

La seva web és força navegable, senzilla i amb el fons blanc. No sé perquè, m’agraden especialment aquestes webs, donen la sensació de ser més nétes, més senzilles…Comentaris

Deixa la teva opinió