Els racons de… SMÅTING

9 Agost 2011
0

Avui us descobriré un racó molt especial, es tracta d’una preciosa botiga situada a la ciutat de Bergen (Noruega), al carrer de Bryggen número 9, justament a la zona més coneguda i famosa de tot Bergen. I allà al mig, entre tanta botiga de souvenirs i el mercat del peix, trobem un petit tresor; tan bonic per fora com per dins.

Es tracta d’una jogueteria preciosa que es diu SmåTing. Ting és una empresa de botigues de decoració i de productes de disseny per la llar, i SmåTing és la seva versió per a infants. En la botiga hi podeu trobar sobretot joguines de fusta de marques europees i nòrdiques de prestigi, peluixos, trencaclosques, elements decoratius per a l’habitació dels més menuts, carmanyoles, sonalls, tricicles… Tot està ubicat amb un gust i un criteri excel·lents,  i el color blanc de la botiga, fa destacar tota mena de productes coloristes que hi podem trobar al seu interior.

Crec que us agradarà tant com em va agradar a mi, així que jo no ho dubtaria pas, si alguna vegada us decidiu a anar a Noruega i passeu per Bergen, entreu-hi. Us fascinarà.



Comentaris

Deixa la teva opinió