Jugant a… JABADABADO

20 Agost 2011
0

Des de que vaig tornar de Noruega, vaig tornar amb un munt de marques de joguines sota el braç, i tot i que la majoria d’elles no són noruegues, sí que predominen les d’origen escandinau, com és el cas de la marca que avui ens ocupa. I el curiós de tot plegat, és que les marques de joguines que arriben a un lloc i un altre del món, són força diferents en funció de la zona en la que et trobes, i tot i que moltes d’elles són internacionals i les pots trobar arreu del món, sempre acabes descobrint petites joies.

Jabadabado és una empresa de joguines de fusta nascuda a Suècia l’any 1993. Va néixer com una empresa familiar i petita, i ben ràpidament va créixer en el mercat tot oferint joguines de fusta de qualitat i amb un disseny molt particular.

A la vegada també es dediquen a importar marques d’altres països. Cal destacar però que actualment entre els seus productes podem trobar no només articles de fusta, sinó també d’estany o de roba. Però cal destacar que el principal material emprat és la fusta que podem trobar en: cotxets, balancins, articles de cuineta i joc simbòlic, mobiliari per a l’habitació dels més menuts, també hi ha articles per a l’exterior o el joc al jardí… Una varietat increïble del que m’ha resultat força complicat fer-ne tria, tot i que finalment m’he decantat majoritàriament pels seus mòbils, peluixos, elements de cuineta. En fi, ja veureu un munt de bonics i coloristes articles, amb els que qualsevol infant somia jugar.

 



Comentaris

Deixa la teva opinió