El follet de l'aigua

24 Agost 2011
0

Quan pensem en follets, ens imaginem éssers menuts i entremaliats, però no ens imaginem pas que puguin ser capaços de despertar les nostres pors més amagades. Doncs bé, en el cas dels follets noruecs sovint és així, sinó mireu la història del Follet de l’Aigua:

“El follet de l’aigua és molt astut, els humans són la seva pressa, i quan es pon el sol, cal estar molt alerta. El follet de l’aigua, el podeu trobar amagat al damunt d’un nenúfar gran i brillant que intentem agafar amb les mans. En el moment que el toquem, el follet sortirà de sota les aigües i ens agafarà amb les sesves humides i fangoses mans.

O si una tarda estem asseguts sols, al costat de l’estanc, els nostres records aniran venint a la nostra ment com si es tractés d’una pel·lícula, però no us enganyeu és el follet de l’aigua que està fent maquinacions dins de la vostra ment, portant-vos els records més càlids i agradables, i fent que mica en mica aneu perdent de vista la realitat, us acosteu a l’estanc i perdre per sempre més la vostra vida, que quedaria atrapada al fons de l’estanc.”

Esgarrifós, no?Comentaris

Deixa la teva opinió