La gallina que ballava a la muntanya

29 Agost 2011
0

“Aquesta és la terrible història d’una dona que tenia tres filles. Eren molt pobres i una de les seves úniques fonts d’aliment, era una gallina que ponia ous cada dia. Però vet aquí que un dia la gallina es va escapar, i la dona va enviar a la seva filla gran a buscar-la.

Va ser aleshores, quan la noia va sentir una veu que li deia que la gallina estava ballant a la muntanya. Va seguir la veu i va caure per una trapa, que la va portar a travessar diverses habitacions fins que va arribar a la darrera on es va trobar un troll, que li va preguntar si vola ser la seva estimada. La jove s’hi nega rotundament i el troll li va arrencar el cap i va llençar el seu cos i el seu cap al soterrani.

Passaren set dies i la dona començava a estar preocupada, no hi havia rastre ni de la seva filla gran ni de la gallina. És per això que va decidir enviar a la filla mitjana a buscar a la seva germana i a la gallina. I la jove va córrer la mateixa sort que l’anterior, va caure en la trampa del troll i va morir amb el cap arrencat per negar-se a ser l’estimada d’aquest.

Va passar una setmana més i la dona va decidir enviar a la seva filla petita a trobar les seves germanes i la gallina, i també va caure en el parany del troll i va caure per la trapa. Va anar travessant habitacions i va veure el cos de les seves germanes. Decidida a no córrer la mateixa sort, va decidir acceptar la proposta del troll i ser la seva estimada. La va omplir de joies i vestits bonics, i va ser així com la jove va poder salvar la seva vida.”

 Comentaris

Deixa la teva opinió