L'esperit de la cascada

31 Agost 2011
0

“Diuen que si seus a la part alta de la cascada i el silenci s’apodera de tu, en una nit il·luminada per la lluna; aleshores podràs sentir l’esperit de la cascada.

Està allà baix enmig d’aquella foscor, tocant profundes melodies de la natura que ho atrapa tot. Els arbres, el bosc, els sorolls de la natura i de la nit, exerceixen de fidels acompanyants. L’eco es fa sentir cada vegada més i més fort.

Allà a baix de tot, hi és el violinista de la cascada que fa sonar concentrat amb moviments forts i rítmics, el so de la seva música. I et sents atrapat, tens la sensació que vols formar part de tot plegat, que portes el ritme a dins teu i que t’has d’unir.

Una trampa sinistra per tots aquells que es deixen emportar per la música de  l’esperit de la cascada.”Comentaris

Deixa la teva opinió