Els racons de… LA CASITA DE GEPETTO

12 Setembre 2011
0

Aquest estiu vaig fer una petita escapada a Menorca, i sorprenentment i sense buscar-ne vaig trobar dos racons pel Trompeta que em van enamorar. El primer, el que us porto avui, el podeu trobar a la ciutat de Ciutadella, al casc antic, concretament al carrer del Seminari número 2. Es tracta de La Casita de Gepetto, una preciosa tenda de joguines de fusta petita, acollidora i sorprenent. Es tracta d’un establiment especialitzat en joguina de fusta i joguines tradicionals, i entre els seus productes hi podeu trobar titelles, casetes de nines, cuinetes, tricicles, titelles, baldufes, teatrets titelles…

Simplement és fascinant i és d’aquells llocs que ve de gust entrar, tot ple de color i de màgia. Només us caldrà veure les fotos que hi vaig poder fer per entendre el perquè del seu encant.

Si us hi voleu acostar, no ho dubteu, us deixo l’adreça, telèfon i horaris:

LA CASITA DE GEPETTO
Seminari 2
07760 Ciutadella de Menorca

Telèfon: 971381509

Horaris:

Estiu: 10 a 22 h.

Hivern: 10 a 13 h. – 17 a 20 h.Comentaris

Deixa la teva opinió