El Trompeta a la Setmana del Llibre en Català

17 Setembre 2011
0

La setmana passada vam estar a la Setmana del Llibre en Català, i tot i fer moltíssima calor, ens ho vam passar molt bé, rodejats de llibres i contes, contacontes per als més menuts, i els personatges dels llibres per més grandets voltant per allà. Vam veure en Bob el Manetes, Geronimo Stilton, en Bad Pat, Caillou, Tina la superbruixa, l’inspector Sito… un munt de personatges que van fer les delícies dels més menuts.

De les paradetes que hi havia, en puc destacar dues llibreries que són dos grans clàssics de la literatura infantil: Casa Anita i Abracadabra Llibres. També tenim espais destinats a altres llibreries, i totes les editorials en català. En definitiva, vam poder gaudir d’una bona estona mirant i remenant contes.

Us deixo amb les fotografies que hi vam fer.Comentaris

Deixa la teva opinió