Els racons de… PADRONET. JOCS I CONTES

22 Setembre 2011
0

De Ciutadella a Maó, i és que la jogueteria – llibreria que us porto avui es troba a l’altre punta de l’illa de Menorca, a la seva capital a Maó. El Padronet és una botiga que també vaig trobar per casualitat, aquell dia estava buscant un bon lloc per esmorzar i vaig anar a parar a una petita plaça, la Plaça Des Padronet on l’únic que hi destacava eren els fantàstics colors d’aquesta botiga, i és que no us puc dir el número, però si us acosteu aquesta placeta, és tan menuda que és el que veureu més fàcil, la botiga Padronet, jocs i contes.

Com el seu nom indica Padronet és una tenda en la que podem trobar tota mena de joguines de fusta i jocs de taula també de fusta per a gent de totes les edats, també hi ha joguines de fusta menorquines i un petit racó on podem trobar una bonica selecció de contes.

No hi ha un sol racó de la botiga que no sembli pensat al milímetre, tot molt ben posat, amb molta cura i estima i això es nota en el resultat. es tracta també d’una botiga petita i acollidora, on per un moment et pots permetre somiar una estona.

Una autèntica joia.Comentaris

Deixa la teva opinió