Kerety i la casa dels contes

22 Setembre 2011
0

Demà, dia 23 de Setembre, s’estrena en català Kerety i la casa dels contes, una pel·lícula d’animació francesa estrenada ja fa dos anys que per fi ha arribat a les nostres contrades. Una obra fantàstica que compta amb les il·lustracions de la Rebecca Dautremer i la podreu veure en algunes sales del nostre país.

Es tracta de la història de Nathaniel, un nen de set anys, que encara no sap llegir, però  que hereta de la seva tieta una biblioteca plena de llibres i contes antics. Una herència que no li fa especial il·lusió al nen. El que Natanäel no sap és que cadascun d’aquests contes conté un meravellós secret: quan es fa de nit personatges com Alícia, la bruixa o el Capità Garfi surten dels seus respectius contes. Una nit, avisen en Natanäel que corren un greu perill ja que poden desaparèixer per sempre més i amb ells les seves fantàstiques històries que han acompanyat els infants durant generacions.

Un tema fascinant i sorprenent extret d’un dels contes de Dautremer i que és el fil conductor d’una pel·lícula que promet ser commovedora i molt maca. Una temàtica que s’assimila força a un altre film mític del cinema per a nens: La Història Interminable.

És d’aquelles estrenes que estarà poquet temps en cartellera, així que us recomano que hi aneu ben aviat.

Els cinemes on la podeu veure en català són:

Cinemes Verdi (Barcelona)
Palau Balañá Multicinemes (Barcelona)
Cinemes Full HD (Cornellà)
Ocine Girona (Girona)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Multicinemes Bages (Manresa)
Cinemes Urgell (Mollerussa)
Cinema Arinco (Palamós)
Ocine Les Gavarres (Tarragona)
Cinemes Majèstic (Tàrrega)
Multicinemes Sucre (Vic)
Cinema Bosc (Vilanova i la Geltrú)
Cinemes Illa Carlemany (Andorra)

Us deixo algunes imatges i el tràiler perquè en pogueu anar obrint boca.

 Comentaris

Deixa la teva opinió