El Trompeta recomana… CONTES AMB RIMA

23 Setembre 2011
0

Avui us porto un parell de contes que tenen en comú, que es tracta de contes rimats. històries molt diferents però que es caracteritzen perquè el seu text és rimat. Els voleu conèixer?

ROJO CORAZÓN, Saúl Schkolnik, Il·l. Víctor Hugo Riveros Strange, Editorial Ekaré (2010) –> Aquesta és una història estranya, la història d’un ou en una cuina, el seu destí, on anirà a parar. I és que es tracta d’un ou amb sentiments, un ou que sap que guarda en el seu interior un cor que palpita i que es pot transformar en un pollet, però la propietària de l’ou no ho veu de la mateixa manera, i és que està disposada a menjar-se un ou ferrat per dinar. És una història bonica d’esperances i il·lusions. El text està fet amb rima i té un cert aire de cançó.

 

SANA QUE SANA, María Cristina Ramos, Editorial Océano Travesía –> El Sapito és un petit gripau que s’ha fet mal i la seva mare evidentment li cantarà unes boniques paraules. es tracta d’un conte rimat inspirat amb la cantarella “Sana, sana culito de rana…” Una cura pel pobre Sapito que resultarà efectiva, i és que no hi ha res millor que les paraules d’una mare per consolar al pobre gripauet. Es tracta d’un conte senzill i dolç.

 

 Comentaris

Deixa la teva opinió