Jugant a… SIA KIDS

24 Setembre 2011
0

Sia és una marca de productes de decoració de la llar que va néixer a Suècia ja fa forces anys. Els dissenys escandinaus per als productes de la llar ja sabeu que són fascinants, sorprenents, pràctics i moderns. Doncs bé, Sia té una col·lecció que es diu Sia Kids, que és el que ens interessa a nosaltres. Es tracta de productes i mobiliari infantil per a l’habitació dels més menuts de la casa, no cal oblidar però que també disposen de joguines i peluixos que es caracteritzen per uns dissenys molt coloristes, atractius i sorprenents.

De botigues Sia, actualment n’hi ha arreu del món i és que s’ha convertit en una marca internacional. Us deixo amb imatges dels seus productes per a nens, mireu les joguines i també el mobiliari, hi ha autèntiques cucades.Comentaris

Deixa la teva opinió