Neix Verdi Kids

6 Octubre 2011
0

Els Verdi Park del Carrer Torrijos de Gràcia van iniciar fa un parell de setmanes un projecte nou molt engrescador i permanent de projecció de fils independents per a infants. Amb l’objectiu de fer descobrir i conèixer als més petits que hi ha vida més enllà de les grans produccions de dibuixos animats nord-americanes. Es tracta d’una proposta per tal d’acostar als infantsles propostes de cinema eurpeo per als més menuts, una molt bona oportunitat, que probablement d’una altra manera, no en podrien gaudir.

Una manera d’acostar als infants un cinema i una estètica diferents a la que estan acostumats de veure, fer que descobreixin altres punts de vista i maneres de fer cinema per a ells.

I aquest projecte no només és un projecte molt cinèfil, sinó també en certa manera força educatiu. En cada estrena, se’ls dona als infants una fitxa de la pel·lícula on poden llegir-ne la sinopsi, enganxar la seva entrada i que poden omplir tot contestant preguntes d’allò que han vist. I la primera pel·lícula ha estat Kérety i la casa dels contes. Els nens es podran guardar la seva fitxa emplenada en una petita carpeta que els han regalat en el cinema, on podran guardar tota la resta. Serà el seu petit arxiu cinèfil personal.



Comentaris

Deixa la teva opinió