Encara hi ha esperança

22 Octubre 2011
0

Sé que probablement ja haureu vist aquest vídeo, però em venia molt de gust compartir-lo amb vosaltres i escriure quatre línies sobre el mateix. Es tracta d’un vídeo que es diu “Experimento comparte” i forma part de la campanya d’Acció contra la Fam, en el Dia Mundial de la Alimentació. I és un vídeo de poc més d’un minut i mig que reflecteix que en els infants encara hi ha esperança, que no són cobdiciosos i egoistes, i que són capaços de compartir d’una manera desinteressada i molt dolça. Em vaig emocionar moltíssim i és que vaig tenir la sensació que encara hi ha alguna cosa en aquest món de bojos que no devem estar fent tan malament, i que tan de bo tots plegats tinguéssim una mica més de nens en el nostre interior.Comentaris

Deixa la teva opinió