El Trompeta a la Trobada d'Il·lustradors de A peu de pàgina

23 Octubre 2011
0

Ahir vaig passar un dia d’allò més completet i em vaig llevar de bon matí, vaig agafar els FGC i cap a Sarrià em vaig plantar, tot per veure la Trobada d’Il·lustradors organitzada per la Llibreria A peu de pàgina, feta per celebrar el dia de la Mostra de comerç de Tardor i la Mostra Gastronòmica de Sarrià. Un batibull de gent, i un munt d’il·lustradors preparats per fer les delícies dels més petits. Cares conegudes com Ignasi Blanch, Xavier Salomó, Òscar Julve, Anna Llenas, Agustín Comotto, Pitu Álvarez, Mercè Galí.. i fins i tot la popular escaladora, Araceli Segarra amb els seus contes.

Un munt de gent, un munt de nens gaudint de les seves il·lustracions preferides, activitats per als més menuts… Una trobada sens dubte molt multitudinària i que ha rebut molt bona acollida per part dels veïns de Sarrià.Comentaris

Deixa la teva opinió