Explica'm… CUENTOS Y LEYENDAS DE LOS ARMENIOS

23 Octubre 2011
0

CUENTOS Y LEYENDAS DE LOS ARMENIOS. UN PUEBLO DEL CÁUCASO, Reine Cioulachtjian, Catherine Chardonnay, Editorial Kókinos –> Avui us porto també un recull de contes, de la sèrie de la setmana anterior. Aquesta vegada es tracta de contes armenis. Terres armènies que han tingut que suportar molt i molt temps invasions d’exèrcits de diferents nacions, i que han estat conquerits en diverses ocasions. És per això que s’han aferrat a la seva cultura, a les seves tradicions, a la seva identitat i evidentment, als seus contes i llegendes. Llegendes que recreen unes formes de vida més acords amb els seus valors i la seva personal visió del món. De tot plegat, en van néixer diversos personatges: Semíramis, els dos amics units fins més enllà de la mort, el Rei colèric, el venedor d’oques…  Contes que ens parlen de les creences d’un poble massa ignorat.Comentaris

Deixa la teva opinió