El Trompeta recomana… LA MÀGIA DEL TÀNDEM MARTÍ-SALOMÓ

25 Octubre 2011
0

L’ILLA DE LES 160 DIFERÈNCIES, Meritxell Martí, Il·l. Xavier Salomó, Editorial Cruïlla (2011) –> Avui em ve molt de gust portar-vos un conte molt especial. I és que ja fa temps en vam parlar amb en Xavier de que era un projecte que els hi feia molta il·lusió, fet amb molta cura, i que estaven treballant amb una editorial francesa per editar-lo. Però una joia com aquesta era una autèntica llàstima que no arribés a les nostres contrades, i afortunadament, Cruïlla s’ha decidit a publicar-lo, i pel meu modest punt de vista ha estat un autèntic encert.

Es tracta d’un conte espectacular, de gran format i un conte d’aquells que diverteix hores i hores als més menuts. Un gran conte de torbar les diferències, d’aixecar les solapes, de desvetllar-ne els secrets… Un conte on a cada doble plana, apareix el mateix dibuix per duplicat però amb alguns petits canvis. Has de trobar 1, 2, 3, 4,7, 12… diferències. Fins arribar a un total de 160!

La història ens explica un bonic viatge, el d’en Pol i l’Estel per un món imaginari, un món creat per dos genis de la literatura infantil al nostre país, que han fet un conte pensat per divertir al nens i per agradar moltíssim als que ja no ho som tant.

Està fet amb moltíssima cura, multitud de detalls i té un bonic i especial final que li dóna aquest toc característic de la Meritxell i en Xavier.

Felicitats per un conte que és una altra petita joia!Comentaris

Deixa la teva opinió