Jugant a… MARY MEYER

29 Octubre 2011
0

Mary Meyer va néixer ara fa 77 anys amb l’objectiu de ninots de peluix de qualitat, amb molts detalls i per sobre de tot, que es tracti de joguines segures, educatives, amb els millors materials i els millors dissenys. Es tracta d’una marca de joguines de Vermont (EEUU) que en aquesta ciutat té el seu propi museu, un museu on s’explica la història de l’empresa. Una història curiosa que va néixer l’any  1933, quan una jove noia va decidir fer realitat la seva passió per crear les seves pròpies joguines. I juntament amb el seu marit van crear una empresa familiar. Van tenir fills, i aquests van continuar amb un negoci familiar, que lluny de quedar-se estancat, va expandir les seves fronteres, i finalment va decidir traslladar la seva producció a Europa.

Tot i així, el disseny de les seves joguines es continua fent a Vermont, des d’on s’observa de molt a prop el món dels més petits amb l’objectiu principal de crèixer i avançar amb els infants i els temps que corren.

No només fan joguines per a infants i nadons, sinó que a més a més fan complements infantils o guardioles. Tots ells amb un estil que els fa inconfusibles. Entre els seus productes trobem: sonalls, porta-xumets, peluixos, coixins, peluixos musicals… Espero que us agradin els que he triat per vosaltres.

 Comentaris

Deixa la teva opinió