Explica'm… CUENTOS Y LEYENDAS DE LOS JAWI

30 Octubre 2011
0

CUENTOS Y LEYENDAS DE LOS JAWI. UN PUEBLO DE TAILANDIA, Pierre Le Roux, Peggy Adam, Editorial Kokinos –> Al sud de Tailàndia, país musulmà, hi habita un poble musulmà: els jawi. L’etnòleg francès Pierre Le Roux va anar fins allà per tal de conèixer-los. Va viure amb ells, va aprendre la seva llengua, i va aprendre i recollir els seus contes, contes que ens porta aquest recull que avui us presento. Relats sobre animals antagònics que conviuen, sobre l’origen de les llavors de l’arbre del cautxú, el perquè de l’ànima de l’arrós o fins i tot una història d’amor entre una ossa i un home. Uns relats que ens permeten conèixer una mica més els jawi: els seus orígens, la seva vida quotidiana, les seves creences, els seus ritus…Comentaris

Deixa la teva opinió